Bekend van RTL 4
rijschool enjoyriding klantenvertellen
Bekend van VPND

Automaat rijlessen

automaat rijlessen rotterdam

Automaat rijlessen volgen in Rotterdam?

Waarom automaat rijlessen volgen bij Rijschool Rotterdam?

Handgeschakelde auto’s heeft niet de voorkeur voor iedere leerling, maar rijschool Rotterdam geeft ook rijlessen in automaat auto’s. De reden dat leerlingen kiezen voor het behalen van een automaat rijbewijs heeft verschillende redenen. De meeste leerlingen die kiezen voor rijlessen met een automaat vinden het eng om een hangeschakelde auto te rijden.

Het is veel meer ontspannen om te rijden in een auto met een automaat. Je hoeft namelijk veel minder handelingen te verrichten tijdens het rijden dan een handgeschakelde auto. Je hoeft alleen gas te geven en te remmen, terwijl de auto automatisch schakelt. Daardoor hoeft je niet constant bezig te zijn met de schakelbak en zal je motor nooit afslaan. Onze ervaren rijinstructeur weten precies hoe zij jouw moeten begeleiden naar je automaat rijbewijs. 

Faalangst gecertificeerde rijinstructeurs

motorrijles-rotterdam-met-motor-volgenAutomaat rijlessen Rotterdam – Je hoort het vaak “Was fijner geweest als ik niet in Rotterdam hoeft af te rijden”. Voor leerlingen die nog geen rijervaring hebben, kan Rotterdam een ontmoedigende plek zijn om handgeschakelde autorijlessen te volgen. Wij weten uit ervaring dat het niet zo hoeft te zijn. Met een gekwalificeerde instructeur, waarmee je een klik hebt en die faalangst gecertificeerd is maakt het niet uit waar je rijlessen volgt. Bij het nemen van een proefles zal je zelf merken dat Rijschool Rotterdam jouw weg naar je rijbewijs is, automaat of handgeschakeld.

Volg ons op Instagram @Autorijschoolenjoyriding

Ons Rijlesgebied - Rijschool Rotterdam

rijlsgebied rijschool rotterdam
Staat je woonplaats er niet tussen?
Rijschool Enjoyriding geeft in meer dan de bovenstaande gebieden rijlessen. Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je of Rijschool Enjoyriding ook in jouw gebied rijlessen geeft.

Wij zijn bekend van:

Bekend van rtl 4Bekend van passie naar droombaan

Fragment van 3 minuten uit
“Van Passie Naar Droombaan”
Autorijschool rotterdam
Klik op het bovenstaande filmpje om te zien waar Enjoyriding voor staat en waar wij ons in onderscheiden! "Van Passie Naar Droombaan"

Bekijk de beoordelingen van onze leerlingen!

Daarom zijn wij de #1 rijschool van Rotterdam

Proefles
Nu slechts € 25,-

Wat gebeurt er na een proefles aanvraag?

Automaat rijlespakketten

Pakket A

Nu voor € 535

Pakket B

Nu voor € 885

Pakket C

Nu voor € 1305

Pakket E

Nu voor € 1655

Wil jij goedkoop je automaat rijbewijs halen?