fbpx

#1 Rijschool van Rotterdam en omgeving

Automaatrijlessen

Automaat rijlessen volgen in Rotterdam?

Waarom automaat rijlessen volgen bij Rijschool Rotterdam?

Handgeschakelde auto’s heeft niet de voorkeur voor iedere leerling, maar rijschool Rotterdam geeft ook rijlessen in automaat auto’s. De reden dat leerlingen kiezen voor het behalen van een automaat rijbewijs heeft verschillende redenen. De meeste leerlingen die kiezen voor rijlessen met een automaat vinden het eng om een hangeschakelde auto te rijden.

Het is veel meer ontspannen om te rijden in een auto met een automaat. Je hoeft namelijk veel minder handelingen te verrichten tijdens het rijden dan een handgeschakelde auto. Je hoeft alleen gas te geven en te remmen, terwijl de auto automatisch schakelt. Daardoor hoeft je niet constant bezig te zijn met de schakelbak en zal je motor nooit afslaan. Onze ervaren rijinstructeur weten precies hoe zij jouw moeten begeleiden naar je automaat rijbewijs. 

Bekend van RTL 4

rijschool enjoyriding klantenvertellen

Bekend van VPND

Faalangst gecertificeerde rijinstructeurs

Automaat rijlessen Rotterdam – Je hoort het vaak “Was fijner geweest als ik niet in Rotterdam hoeft af te rijden”. Voor leerlingen die nog geen rijervaring hebben, kan Rotterdam een ontmoedigende plek zijn om handgeschakelde autorijlessen te volgen. Wij weten uit ervaring dat het niet zo hoeft te zijn. Met een gekwalificeerde instructeur, waarmee je een klik hebt en die faalangst gecertificeerd is maakt het niet uit waar je rijlessen volgt. Bij het nemen van een proefles zal je zelf merken dat Rijschool Rotterdam jouw weg naar je rijbewijs is, automaat of handgeschakeld.

Automaat rijlespakketten

Pakket A

autorijlespakketten
535
  • Inclusief CBR-examen
  • 8 Autorijlessen á 50 min.

Pakket B

autorijlespakketten
885
  • Inclusief CBR-examen
  • 18 Autorijlessen á 50 min.

Pakket C

autorijlespakketten
1305
  • Inclusief CBR-examen
  • 30 Autorijlessen á 50 min.

Pakket D

autorijlespakketten
1605
  • Inclusief CBR-examen
  • 40 Autorijlessen á 50 min.
Meest gekozen

Wat gebeurt er na een proefles aanvraag