2 to drive - Rijschool Enjoyriding
De betrouwbare rijschool van Zuid - Holland
010 3074183
rijschool-enjoyriding-whatsapp06-27497717
info@enjoyriding.nl

2 to drive

mobiel-goedkope-rijlespakketten-gratis-tablet
Ben je nog geen 18 jaar?

Woon je in of rond Rotterdam, ben je nog geen 18 en wil je alvast met rijles starten? Dat kan bij Enjoyriding via het programma 2toDrive. Het volgen van rijlessen kan vanaf 17 jaar, of eigenlijk al iets eerder: vanaf 16,5 jaar. Vanaf deze leeftijd mag je ook beginnen met het behalen van je theorie-examen, zodat je dat voor het praktijkexamen (dat je vanaf je 17e kunt doen) alvast op zak hebt. Haal je op je 17e je rijbewijs, dan mag je in de auto de weg op, mits er een coach naast je zit. Deze coach moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en een begeleiderspas, die je zelf voor deze persoon moet aanvragen. Zodra je 18 bent, mag je zelfstandig (zonder begeleiding) rijden.

 

Wil je rijbewijs behalen?

Rijschool Enjoyriding behoort tot de betaalbare en goede rijscholen van Rotterdam Rijnmond en omstreken. Wij zijn altijd op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en bieden de modernste rijlessen aan. Onze leerlingen bepalen de eigen tempo en genieten ook van de flexibiliteit bij het inplannen van de rijlessen.


BIJ ENJOYRIDING KRIJG JIJ EEN GRATIS TABLET OF HEREXAMEN TWV € 250,-

Als jij hebt besloten om je rijbewijs bij rijschool Enjoyriding te behalen. Dan krijg jij van ons een welkomstcadeau dat kan oplopen tot € 250,-.Kies jij tussen een herexamen, samsung tablet of Pathe unlimited bij je rijles pakket?

Bekijk onze rijlespakketten

Intake aanvragen

✔Binnen 24 uur wordt er contact opgenomen
✔Deskundig en vrijblijvend advies
✔Proefles binnen 48 uur
✔Welkomstcadeau twv € 250,-
Samsung tablet, herexamen of Pathe unlimited
✔Proefles van 100 min. voor slechts €25,-