Rijschool Rotterdam is de weg naar jouw rijbewijs!

heade rtl
funx

Rijschool Enjoyriding uit Rotterdam is bekend van ¨RTL 4¨ en ¨Van passie naar Droombaan¨ Klik hier om het filmpje met geluid te bekijken

Motorrijlessen Rotterdam

Motorrijlessen

Motorrijschool Rotterdam

Motorrijlessen volgen bij de leukste motorrijschool

Motorrijschool Rotterdam heeft zeer enthousiaste motorinstructeurs die over een flinke dosis aan ervaring beschikken met het geven van motorrijlessen en helpen je graag om je droom te realiseren, namelijk het behalen van je motorrijbewijs!

Het volgen van motorrijlessen is een best complexe zaak. Kleine aanpassingen in hoe je denkt, hoe je de motor bestuurt en  waar je jezelf op de weg plaatst, kan het grote verschil maken in zowel je plezier beleving als je kwetsbaarheid op de weg.

Motorrijschool Rotterdam is trots op de kwaliteit van zijn motor-instructeurs en de trainingstechnieken die zij tijdens de motorrijlessen toepassen! Het begeleiden van onervaren leerlingen is niet iets dat je zonder veel ervaring, volledige toewijding en een solide werk ethiek leert. 

Daarom hebben onze motor-instructeurs een intensieve training gevolgd en beschikken zij over de vereiste kwalificaties om motorrijlessen te geven.

Met scherpe motorrijles prijzen, bewezen goede coachingtechnieken en ervaring om beginnende leerlingen tot gedegen motorrijders op te leiden. Daarom is motorrijschool Nieuwerkerk aan de Ijssel the place 2 be voor je motorrijbewijs!

We coachen goed & We coachen gelijk. Vraag nu een proefles aan!

Motorrijlespakketten Rotterdam

Motorrijles pakketten voor iedere type leerling

AVB-pakket

motorrijlespakketten
670
620
 • Inclusief AVB-examen
 • 10 motorrijlessen á 50 min.

AVD-pakket

motorrijlespakketten
770
720
 • Inclusief AVD-examen
 • 10 motorrijlessen á 50 min.

Proefles

motorrijlespakketten
49
 • Binnen 48 uur
 • Proefles á 100 min.

Compleet A

motorrijlespakketten
1355
1255
 • Incl. AVB & AVD examen
 • 18 motorrijlessen á 50 min.

Compleet B

motorrijlespakketten
1745
1595
 • Incl. AVB & AVD examen
 • 26 motorrijlessen á 50 min.

Compleet C

motorrijlespakketten
2177
1977
 • Incl. AVB & AVD examen
 • 35 motorrijlessen á 50 min.

Motorrijlessen Rotterdam

Motorrijschool Enjoyriding biedt meer dan alleen motorrijlessen

motorrijles-rotterdam-met-motor-volgen

Instructeur volgt de leerling op de motor​

Motorrijschool Enjoyriding volgt zijn leerlingen tijdens de motorrijlessen op de motor. Doordat wij op deze manier onze passie voor motorrijden perfect kunnen overbrengen. Het is namelijk bewezen dat de slagingspercentage hoger  is, wanneer de instructeur volgt met de motor in plaats van met de auto. Motorrijschool Enjoyriding volgt ten alle tijden de leerlingen met de motor tijdens de motorrijlessen. Terwijl ruim 80 % van de motorrijscholen in Rotterdam zijn leerlingen nog steeds met de auto volgt.

Verlaagde motoren voor alle lengtes

Twijfel je of met je lichaamslengte motorrijlessen kan volgen bij Motorrijschool Enjoyriding? Wees niet getreurd, want wij hebben aan jouw gedacht. Wij zijn één van de weinige motorrijscholen in Rotterdam die lesmotoren hebben voor iedere lichaamslengte. Motorrijschool Enjoyriding heeft zowel verlaagde als verhoogde lesmotoren.

motorrijschool-met-verlaagde-motoren

Groepsexamen buiten Rotterdam

Motorrijschool Rotterdam is een flexibel motorrijschool. Door de lange wachtlijsten bij  het CBR voor het praktijkexamen kan het heel lang duren voordat een leerling zijn/haar praktijkexamen kan afleggen. Wij vinden dat heel vervelend en willen graag een steentje bij dragen om sneller af te kunnen rijden. Samen met onze leerlingen hebben wij diverse dagen georganiseerd om met een groep leerlingen praktijkexamens buiten Rotterdam af te leggen. Dit is zeer goed bevallen, doordat de leerlingen hierdoor veel sneller konden afrijden.

Duo motorrijlessen voor partners en vrienden

Motorrijlessen samen volgen met je partner, vrienden/ kennissen of familie. Het is allemaal mogelijk bij Motorrijschool Enjoyriding. Uit ervaring weten wij dat samen motorrijlessen volgen met bekend versneld het leerproces. Dit in combinatie met een goede opgeleide motorinstructeur van Motorrijschool Enjoyriding is een succesvolle formule. Het is namelijk belangrijk dat je je tijdens de motorrijlessen op je gemak voelt en veel plezier beleeft aan de lessen.

Wat is AVB-examen (voertuigbeheersing)?

Het examen bestaat uit 7 oefeningen voor de motor op het examenterrein. De examinator kijkt vanaf de zijkant of je de motor beheerst bij lage en hoge snelheid en of je goed kunt remmen.

Wat is AVD-examen (Verkeersdeelname)?

De examenrit duurt ongeveer 35 minuten. De examinator rijdt in zijn eigen auto achter je aan. Naast de examinator zit je rijinstructeur. Die zegt onderweg wat je moet doen via het ontvangertje in je helm. De examinator kijkt of je veilig en zelfstandig rijdt.

Motorrijbewijs Rotterdam

Volg Motorrijschool Enjoyriding op Instagram - @rijschoolenjoyriding

Artiest Hef

Artiest KM

Model Sylvia Geersen

Model Sylvia Geersen
Artiest KM
Dj Freddy Moreira
Artiest Ronnie Flex

Motorrijschool Rotterdam

Motorrijschool Enjoyriding bij #VanPassieNaarDroombaan @RTL4

Rijschool Enjoyriding deelt graag zijn succes

“Ondernemen zit in je, maar kun je zeker ook leren! In onze ondernemersspecial laten we zien hoe jij een succesvolle ondernemer wordt! Autorijschool Enjoyriding #VanPassieNaarDroombaan #RTL4

Geslaagden leerlingen

Motorrijschool Enjoyriding is trots op iedere leerling