fbpx

#1 Rijschool van Rotterdam en omgeving

Motorrijlessen

Motorrijlessen volgen bij Motorrijschool Rotterdam Enjoyriding?​

Motorrijschool Enjoyriding heeft zeer enthousiaste motorinstructeurs die over een flinke dosis aan ervaring beschikken helpen je graag je droom realiseren, namelijk je motorrijbewijs halen!

Een motor goed leren rijden op de weg is een best complexe zaak. Kleine aanpassingen in hoe je denkt, hoe je de motor bestuurt en zelfs waar je jezelf op de weg plaatst, kan het grote verschil maken in zowel je plezier beleving als je kwetsbaarheid op de weg.

Rijschool Enjoyriding is trots op de kwaliteit van zijn instructeurs en de trainingstechnieken die tijdens de motorrijlessen toegepast worden! Het begeleiden van onervaren motorrijders is niet iets dat je zonder veel ervaring, volledige toewijding en een solide werk ethiek leert. Onze instructeurs hebben een intensieve training gevolgd en beschikken over de vereiste kwalificaties.

Met vaste scherpe prijzen, bewezen goede coachingstechnieken en de ervaring om van beginnende motorrijders, goede rijders te maken, is Enjoyriding the place 2 be!

We coachen goed & We coachen gelijk. Vraag nu een proefles aan!

Bekend van RTL 4

Bekend van VPND

Onze instructeur volgt jouw op de motor tijdens de motorrijlessen

motorrijles-rotterdam-met-motor-volgenMotorrijschool Enjoyriding volgt zijn leerlingen tijdens de motorrijlessen op de motor. Doordat wij op deze manier onze passie voor motorrijden perfect kunnen overbrengen. Het is namelijk bewezen dat de slagingspercentage hoger  is, wanneer de instructeur volgt met de motor in plaats van auto.. Motorrijschool Enjoyriding volgt te alle tijden de leerlingen met de motor tijdens de motorrijlessen. Terwijl ruim 80 % van de motorrijscholen in Rotterdam zijn leerlingen nog steeds met de auto volgt.

Verlaagde en verhoogde motoren voor verschillende lichaamslengtes

Motorijlessen RotterdamTwijfel je of met je lichaamslengte motorrijlessen kan volgen bij Motorrijschool Enjoyriding. Wees niet getreurd, want wij hebben aan jouw gedacht. Wij zijn één van de weinige motorrijscholen in Rotterdam die lesmotoren hebben voor iedere lichaamslengte. Motorrijschool Enjoyriding  heeft zowel verlaagde als verhoogde lesmotoren

Motorrijlespakketten

AVB-pakket

motorijlespakketten
555
  • Inclusief AVB-examen
  • 10 motorijlessen á 50 min.

AVD-pakket

motorijlespakketten
640
  • Inclusief AVD-examen
  • 10 motorijlessen á 50 min.

Compleet A

motorijlespakketten
1110
  • Incl. AVB & AVD examen
  • 18 motorijlessen á 50 min.
Meest gekozen

Compleet B

motorijlespakketten
1410
  • Incl. AVB & AVD examen
  • 26 motorijlessen á 50 min.

Compleet C

motorijlespakketten
1746
  • Incl. AVB & AVD examen
  • 35 motorijlessen á 50 min.

Wat is AVB-examen (Voertuigbeheersing)?

Het examen bestaat uit 7 oefeningen voor de motor op het examenterrein. De examinator kijkt vanaf de zijkant of je de motor beheerst bij lage en hoge snelheid en of je goed kunt remmen.

Wat is AVD-examen (Verkeersdeelname)?

De examenrit duurt ongeveer 35 minuten. De examinator rijdt in zijn eigen auto achter je aan. Naast de examinator zit je rijinstructeur. Die zegt onderweg wat je moet doen via het ontvangertje in je helm. De examinator kijkt of je veilig en zelfstandig rijdt.

Hoe ziet de Praktijkexamen AVB & AVD eruit?