Bekend van RTL 4
rijschool enjoyriding klantenvertellen
Bekend van VPND

Vraag een proefles aan!

Proefles van 100 minuten voor slechts 30,-

Rijlessen Rotterdam volgen bij Rijschool Rotterdam?

Rijschool Enjoyriding staat voor Passie, ervaring en klantgerichtheid…

Rijlessen Rotterdam – De eerste rijles is voor veel leerlingen een intense ervaring, maar dat hoeft niet zo te zijn. Rijschool Enjoyriding geeft oprecht om hun leerlingen! Ons doel is elke leerling te helpen om op zijn niveau, met de juiste ondersteuning, snel een autorijbewijs te behalen en een veilige bestuurder voor het leven te worden. Rijschool Enjoyriding rijlessen in Rotterdam en omgeving.

Onze rijlessen worden verzorgd door volledig gekwalificeerde rij instructeurs met veel ervaring en passie voor het vak. Uit ervaring weten wij hoe belangrijk het is om de autorijlessen af te stemmen op de leerling. Klantgerichtheid en een hoge klanttevredenheid zijn de sleutels tot succes!

rijschool enjoyriding klantenvertellen

Rijschool Enjoyriding is trots op de kwaliteit van zijn instructeurs en de rijtechnieken die zij tijdens de rijlessen toepassen. De geldende internationale rijvaardigheidsnormen houden wij scherp in de gaten en passen voortdurend onze autorijlessen hierop aan. Al onze rij instructeurs zijn getraind om met uiteenlopende niveaus van de leerlingen aan de slag te gaan, van degenen die voor het eerst achter het stuur gaan tot degenen die bijna klaar zijn om af te rijden.

Profiteer van onze vaste voordelige en diverse rijlespakketten. Ervaar de rijlessen Rotterdam waar jouw behoefte centraal staat!

Geslaagden leerlingen

Voordelen Rijschool Enjoyriding

Autorijlespakketten

Pakket A

autorijlespakketten
498
  • Inclusief CBR-examen
  • 8 Autorijlessen á 50 min.

Pakket B

autorijlespakketten
813
  • Inclusief CBR-examen
  • 18 Autorijlessen á 50 min.

Pakket C

autorijlespakketten
1185
  • Inclusief CBR-examen
  • 30 Autorijlessen á 50 min.
Meest gekozen

Pakket A

autorijlespakketten
1495
  • Inclusief CBR-examen
  • 40 Autorijlessen á 50 min.

Wat gebeurt er na een proefles aanvraag

Rijlesgebied Rijschool Enjoyriding

rijlsgebied rijschool rotterdam
Staat je woonplaats er niet tussen?

Rijschool Enjoyriding geeft in meer dan de bovenstaande gebieden rijlessen. Neem gerust contact met ons op en wij vertellen je of Rijschool Enjoyriding ook in jouw gebied rijlessen geeft.